24/7 automaat bij apotheek portpharma

Bij Apotheek Portpharma vinden wij service en kwaliteit naar de klant toe uiterst belangrijk. De komst van onze 24/7 automaat is daar een voorbeeld van. Altijd medicatie met onze 24/7 automaat. Om u goed van dienst te kunnen zijn, zetten we hieronder alle stappen, als u alle deze goed overloopt, dan zult u de gemakken van onze 24/7 automaat ervaren. 

1

Download “Mijn Farmad apotheek” op uw mobiele toestel. De app is beschikbaar in de App Store en Google Play.

2

Maak uw account aan; dit kan eenvoudig met uw Itsme account. 
Heeft u geen Itsme account, dan kunt u uw profiel handmatig aanmaken door uw gegevens in te vullen en een foto te maken van uw ID. De apotheker zal uw account goedkeuren.

3

Proficiat, uw account is aangemaakt. Vanaf nu kunt u heel eenvoudig en veilig medicatie met en zonder voorschrift bestellen via de app en ophalen aan de 24/7 automaat. 

Zonder voorschrift 
Belangrijk hierbij zijn de volgende voorwaarden: 
– Enkel medicatie zonder voorschrift
– Voorradig zijn in de robot
– U dient meteen te betalen in de app. 

Met voorschrift
U kunt u medicatie met voorschrift ook aanvragen via de app. Hierbij is de tussenkomst van de apotheker nodig. Indien alles in orde is, krijgt u een melding dat u de medicatie kunt ophalen aan het automaat. 

 

4

U krijg een QR-Code die u kunt scannen aan de 24/7 automaat. Ga op het touchscreen van de automaat naar “reservering” en scan deze code. Hierna kunt u de klep van de automaat openen en uw medicatie uithalen.

"Mijn Farmad Apotheek" account

Door hier te klikken kunt u meteen uw account aanmaken bij “Mijn Farmad Apotheek”.